Vroeg op

Vannacht al om 02:45 uur klaar wakker. Qua lawaai was het net als overdag. Heb toen nog even het blog bijgewerkt en ben maar weer gaan slapen tot er ineens op de deur geklopt werd. Huub en Stan stonden al klaar voor onze deur. En dat om 09:00 uur meestal is het andersom.😊

Eerst maar even opzoek waar we ontbijt konden halen. Een paar honderd meter verderop was een winkeltje waar we wat broodjes en een yoghurt hebben gekocht. Dit buiten ergens op straat maar even op gegeten. Na dit lekkere ontbijt op naar de metro. Bij de campus van Liset aangekomen moesten we nog even wachten totdat Liset vrij was.

Dit was niet erg, want er is genoeg te zien om je heen. Het was spitsuur met de bezorgdiensten van eten, want de scooters reden af en aan. En gingen dan hard lopend de campus op om het te bezorgen. Dat heb ik ze bij ons nog nooit zien doen.

Na een tijdje kwam Liset eraan gelopen en hebben we eerst even gekeken waar ze haar kamer heeft en daarna nog door het restaurant en een stukje van de school gelopen.

Op naar de metro. We gaan een tempel bezoeken. Dit was wel heel bijzonder midden in de rumoerige stad was het hier opvallend rustig.

Na het bezoek aan de tempel is Liset weer terug gegaan, want ze moest nog leren voor een toets en wij zijn nog even naar een overdekt winkelcentrum gegaan. Hier hebben we tot een uur of 16:30 rond gekeken en daarna zijn we wee naar Liset gegaan om gezellig met elkaar wat te gaan eten.

We kozen voor de veilige weg een pizzeria. Dit was heerlijk, na het eten is Liset weer naar haar kamer gegaan om nog even wat te leren en wij weer terug naar onze hostel.

Morgen gaan we naar klein Venetië.

One thought on “Vroeg op

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *