7e dag

Wederom goed geslapen. Ondanks de onweers- en regenbui vannacht. ‘ s Ochtends scheen er nog een waterig zonnetje en het zag er niet naar uit dat het weer een hete fietsdag zou worden. Eerst even weer een stukje terug naar route fietsen. De mannen waren al weer druk bezig de rest van de feesttenten aan het afbreken. Bleek dat ze afgelopen weekend een festival hadden gehad. Hele dorp stond in de bouwhekken en de camping waar we waren zat tot de nok toe vol begreep ik van de eigenaar.

Eerst maar even een stukje fietsen en dan maar even weer de boodschappen doen voor de dag. Oei het zitten op het zadel is wel gevoelig, maar goed na een aantal kilometers is dat wel weg.

Na ongeveer 25 km komen we een supermarkt tegen in een dorpje. Hier even de boodschappen gedaan en gaan we even wat eten, komen we in gesprek met 2 mannen 1 Deen en 1 Ier en woont nu in Denemarken. Kwamen uit Viborg fietsen en gingen naar de plek waar wij vandaan kwamen. En wij gaan juist naar Viborg.

Ze vertelden ons dat er wel een paar venijnige klimmen in zaten. We gaan het zien en ondervinden.

Na het eten nog even een paar ballonnen aan de fiets van Gea gehangen, want ze is tenslotte jarig vandaag.

De temperatuur was al weer aardig naar de 28 graden aan het klimmen, dus erg warm om te fietsen. Route was vandaag wel mooi veel natuur en toch ook veel gravelpaden. Deze waren al aardig aangereden dus niet erg los wat vreselijk zwaar fietst.

Tijdens het klimmen en de gravelpaden verlies je toch best wel veel tijd, dus hebben maar even met de B&B gebeld dat we 17:00 uur niet gingen halen, want we moesten nog een goede 25 km fietsen. Het voordeel was wel dat het laatste stukje over een oude spoorbaan ging dus geen steile klimmetjes of afdalingen en konden  zo toch weer wat tijd inhalen en waren we uiteindelijk om17:45 gearriveerd. (102 km)

6 thoughts on “7e dag

  1. Van harte gefeliciteerd Gea met je verjaardag! Leuk om jullie belevenissen te lezen elke dag, en al flink wat kms achter de kiezen!?

  2. Toch weer meer dan 100 km. Jullie zouden het toch rustig aan doen op Gea haar verjaardag?
    Maar wel een heel stuk verder????

  3. Zo! wil je nog eens je verjaardag vieren.
    Mooie verhalen deze eerste week. Dat belooft nog wat.
    Succes, we will follow!

  4. Hee… vakantiegangers. Het gaat voorspoedig zo te lezen. Mooie foto’s! Ik hoop dat je met al die balonnen aan je fiets een fijn verjaardagsgevoel hebt gehad! Ik wens jullie mooi fietsweer en leuke paadjes.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *