6e dag

Dag 6 alweer.

Goed geslapen en weer een lekker ontbijt gehad. Gisteravond nog even de route bekeken en het zou een lange dag worden vandaag. Na het ontbijt de fietsen weer vol gehangen met alle tassen en eerst maar eens op zoek naar een supermarkt. Gelukkig was deze op de route dus snel gevonden. Hier nog even de laatste dingen gehaald voor onderweg en voor het avondeten. We waren voor ons doen op tijd vertrokken 8:30.

Ook was het weer voortreffelijk rond de 25 graden lekker om te fietsen. Onderweg toch ook nog wat “wilde” dieren tegen gekomen. Veel hazen en soms schoten er een paar reeĆ«n voor onze fiets langs over de weg. Ook wat kleiner wild hebben we nog gezien zoals eekhoorns en ringslangen, maar die waren al weg, voordat je er erg in had dus geen foto helaas.

De mensen zijn vriendelijk en vragen of je hulp nodig bent als je ergens langs de kant staat. En zo kom je met ze aan de praat. Het liefst in het Engels.

Rond 18:00 uur kwamen we aan op de camping in Jelling. Hier de hut opgezocht en direct gedoucht, zodat we al onze kleren even goed konden wassen in plaats steeds in de wasbak met een sopje uitspoelen. Morgen hebben we niet zo’n lange dag als vandaag. Volgens Gea was dit wel de limit :-). 112 km met volle bepakking over grindpaden en klimmetjes.

(112km)

Morgen gaan we naar Viborg.

2 thoughts on “6e dag

  1. Nou, dat gaat toch heel voorspoedig!!
    Fijn dat het nu ook lekker fietsweer is!
    Morgen een fijne rustige fietsdag naar Viborg!
    Daar kun je vast wel een taartje krijgen voor je verjaardag Gea.
    Hans en Sieta

  2. Jullie schieten ook lekker op met die 100 km of meer. En mooi weer erbij is altijd lekker. Hier in Sloveniƫ nu ook lekker weer, 27 gr of meer. Soms even een onweersbui, maar die is meestal ook zo weg. Nog even en jullie zitten op de boot naar Noorwegen. Succes nog, willy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *