32e dag

Vandaag om 05:00 uur vertrokken, want we moesten de boot halen om 12:30 uur.

Het was lekker droog wat bewolkt en 5 graden, mooi fiets weer. Het was een mooie route om te fietsen en lekker rustig natuurlijk zo vroeg op zondag.

Er zaten wel veel klimmen in het eerste stuk naar de boot.

En opeens kwam daar van links een eland uit de struiken zo de weg oplopen. Gelijk de camera aan gezet, maar kijk je het filmpje weer terug, denk je waar is dat beest. Is dan op de film net te ver weg. Ook zagen we nog een zeearend vliegen, tjonge wat zijn die beesten groot zeg.

Na 79 km stevig doortrappen waren we eindelijk bij de boot, deze lag er al. 11:10 dus mooi op tijd, want hij zou om 12:30 uur gaan. Er stonden al wat auto’s in de rij te wachten. We hadden nog even tijd en zouden wat gaan eten. Zagen we dat er nog een boot aan kwam. Deze stroomde leeg en er kwamen 2 mannen van de boot af lopen met hun ticket-machine om de nek en gingen met de eerste mensen in de rij al afrekenen.

Blijkt dat deze boot gewoon weer terug gaat en konden hierop meevaren. Komt dat even mooi uit, scheelde een uur.

Aan de andere kant eerst even een bankje opgezocht en daar even wat broodjes gesmeerd en gekeken wat we gingen doen. Of hier op de camping of nog 37 km verder en dan daar op de camping. Het was nog vroeg dus qua tijd kan het best en de beentjes protesteerden ook nog niet. Dan maar verder, dat scheelt morgen ook weer. Tijdens het fietsen ligt daar een aangereden boommarter op de weg. Wij er netjes omheen gefietst, komt daar opeens een man ons voorbij fietsen en steekt zijn duim op en zegt: all the way from Holland? Wij roepen: Ja en wat zien we achter op zijn bagagedrager onder de snelbinder die aangereden boommarter. :-0

(116km)

We vinden het erg leuk dat er al zoveel mensen gereageerd hebben. Het is fijn om te merken dat mensen het leuk vinden onze belevenissen te volgen.

3 thoughts on “32e dag

 1. Hoi Gea en Peter,
  We hebben respect voor jullie! Prachtige natuur, mooie plaatjes. Groetjes Henk en Roelie

  1. Prachtige natuur weer zeg! Echt leuk om jullie verhalen te lezen en wauww die elanden. Maar wel respect voor jullie. Al die klimmen, wind en regen en dan ook nog koele tempaeraturen……. nog veel plezier en en dat het weer wat beter mag worden.
   Wij hebben de TT ook weer overleefd, ook een beetje topsport. Was weer een mooi weekend, met mooi weer en gezelligheid.
   Jullie veel plezier en succes.

   Groetjes Ineke

 2. Hoi zusje en zwager, natuurlijk is het ontzettend leuk om jullie belevenissen te volgen. Vind het heel dapper van jullie, het is wel even wat anders dan 14 dagen in Zwitserland en Italië te fietsen. Dus ik lees graag ’s avonds even jullie avonturen. Veel succes nog met de komende kilometers!!
  Liefs, dit keer vanuit Solihull.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *