31e dag

Na een spoedberaad hebben we toch maar besloten om even te wachten tot de storm en de regen gestopt is.
Het leek ons toch verstandiger om niet dik 70 kilometer met deze wind en regen te gaan fietsen. Als je al buiten kwam was je binnen no-time kletsnat.

Dus even een dagje niksen, nou ja niksen wat kaarten, internetten kijken naar de volgende uitdaging :-), puzzelen en schoen van Gea herstellen. Wat fietsonderhoud.En natuurlijk kijken wanneer het weer droog wordt.

Want we moeten nog wat eten hebben anders wordt het morgenvroeg noedels eten.  En onderweg kijken waar een benzinestation is om wat eten te halen, want de winkels zijn hier zondag gesloten.

Uiteindelijk werd het om 17:15 wat droog, gekeken naar de dichtstbijzijnde winkel. 8 Km verder dat moet te doen zijn. Oh sluit om 18:00 tja dat wordt hem niet, dan maar naar het grotere dorp 15 km verder. Winkel is daar tot 21:00 uur open dus dat moet lukken.

Ik op de fiets, boodschappenlijst mee en gaan. Moest wel wat klimmen, maar had ook een mooie afdaling :-), maar ja die moest ik straks op de terugweg ook weer nemen. Even heen en weer en ik was om 20:00 uur weer terug. Nog even eten en vanavond niet te laat op bed. Morgen is het om 04:00 uur op om de boot van 12:00 uur te halen, anders moeten we wachten tot maandag.
(30km)

 

One thought on “31e dag

 1. Hoi Peter en Gea, De eerste helft van jullie fietsvakantie zit erop. Wat een belevenissen allemaal om te lezen.

  Het weer: warm, warmer, te warm/ nat, natter, te nat/ koud, kouder, te koud/ winderig, wind, te veel wind. Dus van alles wat.

  Jullie zijn wel toppers, want het valt soms niet mee. En dat zelfs iets simpels als boodschappen doen nog een hele onderneming kan zijn. Aan de mooie foto’s te zien van de omgeving, maakt dit veel goed. Leuk, dat jullie ook veel aanspraak hebben.

  We hopen voor jullie, dat het weer wat stabieler wordt in de positieve zin dan;). En wensen jullie heel veel succes met de fietskilometers die nog volgen, geniet er samen van.

  Groetjes,

  Marcel, Monique en Tessa

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *