21e dag

Vanmorgen weer in de regen vertrokken. We moesten weer de boot halen. 

Het begon eerst weer met een steile klim dus regenpak aan beide kanten weer nat. ☹️. Stukje naar de boot viel uit eindelijk mee. We waren er zo. Maar na de overtocht eerst een (je raad het al) een stuk van 4 km 8%  klimmen. Boven wachtte een mooie tunnel van 3 km op ons. Voordat we naar binnen gingen eerst maar de oordopjes in, want 3 km in de herrie van de auto’s en vrachtauto’s is geen pretje. Na de tunnel wel weer een lekkere afdaling tot aan het stadje. Daar eerst weer koffie gehad en broodje dan maar weer door. Lag nog wel een groot cruiseschip en liepen veel toeristen rond. Net of er een potje met mieren open gezet was. Inmiddels was het ook droog en begon zelfs de zon te schijnen. Na een heel lang stuk langs een fjord tot aan Maurstad, daar moesten we weer omhoog met een zware klim. Uit de wind en in de zon is dat best warm en je wordt aangevallen door zwermen vliegen.

Weer langs een aantal mooie meertjes en toen begon de afdaling weer. 8%  naar beneden bijna 3 km lang. Heerlijk.? maar we moesten nog een best stuk tot aan de camping (nou ja camping) jachthaven met caravan en camper plekken, maar er is een stukje gras waar we de tent op kunnen zetten.

Verder is er ook niemand. Even een sms’je sturen en we krijgen de code voor de sleutel van de wc en douche. Dit gedaan en eerst maar even lekker gedoucht dat is toch wel lekker na zo’n dag. Toen de tent op gezet en ik ben snel voor 20:00 even naar de pomp gefietst om wat eten te halen. 

Morgen wordt het niet zo’n lange als vandaag.

(99 km)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *