20e dag

De dag begon met regen, of te wel het regende nog steeds. Dus regenkleding maar weer aan. En het zag er ook niet naar uit dat het beter zou worden. Dan kun je het wel uitstellen, maar daar werd het niet droger van. Toch maar op de fiets.

Gelukkig was het stuk naar Skei mooi vlak langs het water dus konden we mooi door trappen, alleen hoe harder we trapten des te harder ging het regenen. In Skei even in een hotel wat opdrogen en opwarmen, want het was tenslotte maar 7 graden. Een kopje koffie ging er wel in en daarna zijn we ook maar weer verder gegaan. Het regende nog steeds.

Stond daar ineens een mannetje op de weg, bleek dat ze met de weg bezig waren en dat het verkeer er gedoseerd langs moest. Op zich niet zo erg als je lekker in het zonnetje kan staan wachten, maar niet in een hoosbui waardoor je lekker afkoelde. Maar goed na ongeveer 10 minuten stil te hebben gestaan (gevoelsmatig duurde het uren) konden we in caravaan achter een autootje aan rijden. 2 km verder was het voorbij en konden we  weer wat aan de kant voor het andere verkeer.

In het eerste beste dorpje zijn we even gestopt, want ja de inwendige mens moet ook verzorgd worden. En om nou in de regen ook nog je broodjes te gaan smeren is ook zo wat. Dus langs de winkel kijken of ze daar nog lekkere bolletjes hadden. Nee dus, dan maar een soort van pizza broodje opgewarmd in de magnetron. Is voor een keer ook wel lekker en werden we ook nog een beetje warm van. Nog 10 km tot de camping, dat is nog te doen vandaag maar niet zo ver i.v.m. het zonnige weer :-).
(67 km)

6 thoughts on “20e dag

 1. Jullie zijn ook goed bezig! Alleen hebben jullie pech met het weer. Hoop dat het snel droog wordt in elk geval, dertig graden hoeft natuurlijk ook niet. Hou de moed erin, mooiere stukken komen eraan!
  Succes nog Willy

  1. Wat een grijze bedoening zeg.
   Zijn de voorspellingen beter? Of is het daar altijd zo regenachtig.
   Ik vind dat jullie het super doen ??????
   Het filmpje kan ik niet goed openen.

   Groetjes Ria

 2. Nou wel een helse klus zeg en dan ook nog met dat weer!
  Mooie foto’s! Superleuk om jullie avonturen te volgen.
  Zet hem op en dat het morgen maar een mooie zonnige dag gaat worden!
  ?????‍♂️??‍♂️?‍♀️?‍♀️?‍♀️?‍♀️??‍♂️??‍♂️??‍♂️????

  Groet Ineke

 3. Dat rijd vast ook niet lekker over dat afgeschraapte asfalt, maar goed jullie zijn doorzetters!
  Hopelijk straks wat beter weer, een lekker zonnetje en mooie uitzichten.
  Succes van Henk & Roelie Zwiers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *