19e dag

Er was al een en al drukte in het winkelcentrum, bouwvakkers waren druk aan het slopen en in andere ruimtes werden weer wat winkels gevuld.

De fietsen stonden mooi droog dus heb eerst maar even de ketting weer gesmeerd.
Na het ontbijtje zijn we weer vertrokken 9:10. We hoefden de schuifdeuren niet te sluiten, Deze ging zelfs automatisch open.

Buiten gekomen was het toch beter weer dan voorspeld, dus de lange broek maar gelijk uit en de jas onder de snelbinder.

Het eerste stukje was weer klimmen door een tunnel, maar daarna was een mooi vlak stuk om het fjord. In het eerst volgende dorp (23 km), waar een supermarkt was even boodschappen gedaan en even een kopje koffie gedronken.

Voordat we aan een klim van 4 km 6% begonnen. Na deze klim nog 1 iets korter en toen begon de afdaling en dat was wel even weer lekker, deze ging door tot aan de “stad”, want dit was wel een erg grote plaats. Daar even weer een koffie gehad en toen begon het te regenen. We moeten nog 18 km helaas ging dit over de “N381” zeg maar. Een weg waar ze gewoon 80 km of meer reden. Als het mooi weer is, is dat niet prettig, maar in de stomende regen is dat toch helemaal niet te doen, zeg maar. En dan is er ineens weer een fietspad, wij er snel naar toe en nog maar even gekeken waar de camping was. Nog 2 km, ach is te doen.

Daar toch maar weer de keuze gemaakt om in een cabin te gaan. In de stromende regen je tent opzetten is toch ook geen pretje en als de mogelijk er is waarom dan niet. Snel even gedoucht en de wasmachine weer aan. Nog even naar de supermarkt die is ook bij de camping, maar weer niet van de camping. 🙂 Kon nu even vlees halen voor in de aardappelpuree. Nu het eten op is, even de was nog in de droger en dan de beentjes omhoog.

Helaas zijn de vooruitzichten voor morgen niet veel beter, dus dat wordt starten met de regenkleding aan denk ik.
(62 km)

One thought on “19e dag

  1. Jammer dat er af en toe zo’n plensbui is! Maar de foto’s die onderweg genomen worden zijn prachtig!!
    Wel fijn dat het iets minder klimmen is en dat je ook een keer kunt afdalen zonder tegenwind ?
    Succes en veel plezier!!
    Liefs uit Gouda

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *