18e dag

Vanmorgen regende het, dus regenkleding maar aan. Na een tijdje ging de regen over in plenzen en dat hield wel even aan.

Op zich niet zo erg, maar als je dan ook nog behoorlijk moet klimmen en zorgen dat je de boot haalt om 12:10 is het wel vervelend. Er bleek geen einde aan het klimmen te komen en het was inmiddels 11:50 en we moesten nog best een stuk.

Nog 1 bocht en daar was gelukkig de afdaling, maar ja voor hoe lang? Ik zag de boot al varen was dus nog niet op zijn plek. Alle remmen los en gaan met een sneltrein vaart naar beneden, inmiddels was het ook opgehouden met regenen.

12:05 stonden we in de rij voor de boot. Pfft gehaald anders moesten we 4 uur wachten tot de volgende ging.
20 minuten varen en we waren aan de overkant. Daar wachtte ons weer een steile klim en even later nog meerdere.

Het zonnetje was inmiddels gaan schijnen regenkleding maar uit en weer verder. Die kilometers krijg je ook geen hoogte van, kijk je op de borden is het nog 20 kilometer en kijk je op Google Maps  is het nog bijna 35. Nou ja dan maar even door trappen.

We komen in een plaatsje aan winkel net dicht. Gloeiende gloeiende. Dus door naar het volgende dorp nog 8 kilometer, maar eerst weer klimmen :-(.  Aangekomen in Dale winkel ook al dicht terwijl het nog lang geen 20:00 was. Nou ja dan morgen maar. Wel een overnachting op wel een heel bijzondere plaats. Ergens in een gesloten winkelcentrum, met de fiets in de lift naar boven en op de gang aan de reling vast gezet. Ik moest niet vergeten de schuifdeuren te sluiten beneden. 🙂

Wel lekker gedoucht. Dat mocht ook wel na zo’n tocht.

(89 km)

2 thoughts on “18e dag

 1. Nou, dat winkelcentrum is wel een hele speciale plek voor een overnachting ? Nou ja, als je maar lekker kunt slapen en morgen hopelijk een droge fietsdag. Veel succes!
  Liefs uit Gouda

  1. Hoi Gea en Peter,

   Petje af voor jullie prestatie hoor!
   Leuk om jullie reis te volgen en via de foto’s mee te kunnen kijken?
   Heel veel succes verder.
   Groetjes, Bert en Ageeth

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *