14e dag

Gisteravond na het eten regende het nog steeds, dus snel naar de tent gelopen en in bed gekropen. We lagen net goed en wel begon het toch te stormen. Gea is wel een paar keer wakker geweest, omdat ze de tentstok tegen haar hoofd kreeg. Zo werd de tent platgedrukt door de storm. Dus met recht een onstuimige nacht en dat ging eigenlijk de hele dag door. Dat werd dus oppassen met fietsen.

Gelukkig was het om 7.30 wel droog om de tent op te pakken. De tent zelf was al droog gewaaid, dus kom mooi in de zak.

Na een tijdje klimmen, want ja dat gaat ook door hier, konden we ook weer afdalen, maar door de tegenwind als een slak.

Zo ploeterden we weer naar boven kwam er een camper ons achterop gereden en toeterde toen ze voorbij tuften, want ook die had moeite om naar boven te komen. Een tijdje later stond hij aan de kant ons op te wachten. Het waren ook Nederlanders, even een praatje gemaakt en weer verder. 

Een gravelpad op daar kwamen we terecht in een mooi natuurgebied “Nevland en Hetland”. Mooi gebied, maar je moest niet stil gaan staan, want dan werd je opgevreten door de “mietsen”. Wat ons opviel was dat de schapen hier met een bel lopen en niet de koeien.

We hebben vandaag niet zover gefietst, maar door de vele klimmen en gravelpaden niet minder zwaar. 

We kwamen om ongeveer 15:00 uur op de camping. Eerst douchen en de kleren wassen. Omdat we vroeg waren konden we ook nog even naar het strand lopen.

Morgen gaat de reis naar Tananger.

(48 km)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *