13e dag

Toch nog goed geslapen ondanks het kabbelende beekje achter het hutje.

Probleem was, we hadden geen brood meer dus we begonnen het ontbijt met nudels en cup a soup.

Alles weer op de fiets en we konden gaan. Gelijk alweer een klimmetje, maar dat wisten we, want we zijn er gisteravond ook langs gekomen. Rechtsaf en we zaten weer op de route, zagen we net dat de hoofdweg afgesloten was dus alles moest  langs  de weg waar wij ook fietsten. Dan is het best druk op zo’n smalle weg.

Maar wel de hele tijd klimmen dus zo nu en dan even stoppen om op adem te komen. Boven konden we met de afdaling beginnen, maar hadden best wind tegen dus dat ging niet hard. Eindelijk beneden konden we zo door fietsen, want er was geen verkeer op de hoofdweg. 

De eerste beste supermarkt zijn we even gestopt om weer de nodige boodschappen te doen. Kom ik buiten staat Gea met een man en een vrouw te praten. Zij fietsten de Noordzee route en hadden hier 4 maanden de tijd voor. Ook zij moesten nog boodschappen doen. Wij aten nog even een yoghurtje en gingen er weer vandoor. 

Het was best wel weer een zware klimdag vandaag en waren ook blij dat we op de camping waren. Maar ook hier niemand aanwezig 🙁 we wilden eigenlijk wel even onze kleren wassen, maar helaas er was niemand die de deur open kon doen, zei de dame aan de telefoon. Verder konden we ons wel lekker douchen en hebben weer heerlijk eten kunnen maken. Wel moesten we de tent opzetten in de regen en voor morgen ziet het er ook niet droger uit. Helaas.
Morgen afrekenen in een enveloppe welke je in een brievenbus kan doen.

Vandaag weer geen internet, maar gelukkig wel vol bereik hier met telefoon dus dan maar even via de hotspot.

(57km)

3 thoughts on “13e dag

  1. Oh jongens wat een avontuur! Maar de prachtige uitzichten zijn natuurlijk mooie “cadeautjes”.
    We genieten mee met jullie tocht!

    1. Net de link gehad en ff de 11e gelezen. Jammer van de regen, jullie zijn echte bickels. Ik ga straks nog ff de rest terug lezen. Leuk om zo met jullie de trip te kunnen mee beleven. Succes weer voor de komende dagen.

  2. Leuk om jullie verslagen te lezen. Soms best wel pittig zo te lezen. Succes voor de komende dagen en fietsen maar!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *