12e dag

Vannacht was het best koud geweest.

Toen we alles weer ingepakt hadden zijn we weer vertrokken. Vandaag gaan we naar Svindland, daar was tenminste een camping. We kijken elke avond nu hoe zwaar wordt het morgen, dan maar wat minder kilometers fietsen. Het is anders niet te doen met alle bepakking.

Vandaag was het weer een mooie route, wel met veel zware klimmen, maar met  mooie vergezichten. Het is wel grappig dat er best veel mensen je aanspreken als ze je op de fiets voorbij zien komen of als we ergens even stil staan om weer op adem te komen. Zo ook 2 Nederlanders. 

We stonden even stil, want waar we langs moesten lag de brug eruit en keken even waar we anders langs konden. 

Stopten ze met de auto en keken ons vragend aan en wij vroegen in het Engels of ze ook wisten waar we anders langs moesten. Zei de vrouw je mag ook Nederlands praten hoor. Hij woonde hier al 13 jaar en zij 5 jaar in een dorpje 10 km van waar we stil stonden. En ze vertelden dat we een stukje terug moesten en daar over een nieuwe fietsbrug konden. Dat scheelde weer 7 km om fietsen. 

Wij afscheid genomen en weer verder, want naar de camping was het nog even een 3 km klimmen. Op de camping aan gekomen alles dicht. Het gaat allemaal gemoedelijk hier. Sleutels van de hutten liggen bij het informatie huisje. Staat een kaartje achter het raam, ik ben om 20:00 weer terug. 

Maar gelukkig was ze eerder terug, zodat we nog even douchemunten konden halen en ook gelijk maar afgerekend, hoeft dat morgen ook niet meer.

Kunnen we op tijd weer weg.

(68 km)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *