4e dag

Heerlijk geslapen en we konden wat langer blijven liggen, want we hoefden geen tent op te ruimen.

Nadat we de fietsen hadden opgezadeld liepen we naar de plek waar we konden ontbijten. Dit was goed verzorgd.
Tijd om te gaan en vertrokken om 9:30 richting pont om over de Elbe te varen. Vlak voor de pont stond de brug open en konden we niet verder, hier moesten we nog een kwartier wachten. Alleen was er geen schaduw om even te gaan staan, het was best al weer warm. Toen de brug voor ons dicht ging konden we eigenlijk gelijk door fietsen naar de pont.

De overtocht duurde toch nog een half uur, het was wel even lekker, want het waaide best wel op de Elbe. En zo gingen we weer verder. Ook vandaag wel weer wat saaie stukken en dat was met die warmte niet echt prettig om te fietsen. Dus veel drinken, binnen no-time waren de bidons leeg en alles wat er kwam geen restaurant o.i.d. dan maar ergens bij een boer aan kloppen en hier mochten we ze wel even vullen.

Ook kwamen we langs een bushalte, waar men het wachten op de bus wat saai vond waarschijnlijk, want men had het bushokje even wat een andere look gegeven.

Na een tijdje kwamen we weer bij een pont ook hier voeren best wel grote schepen langs.

Dit pontje zijn we ook weer over gegaan en moesten daarna een heel lang saai stuk fietsen in de brandende zon.
Maar gelukkig kwam hier ook weer een eind aan en gingen we het bos weer in.

Na veel zweten en ploeteren kwamen we aan in het hotel. Hier lekker gedoucht en nog wat eten! Oh dat kun je hier niet. Nou dan hebben we gelukkig zelf nog wat bij ons. We mochten wel achter het hotel bij de eigenaar zelf op het terras zitten en hebben daar maar even wat gekookt. Vanavond nog even de route voor de volgende dag bekijken en dan maar weer gaan slapen, zo’n warme dag sloopt je ook wel. (100 km)

foto’s probeer ik morgen wel te doen internet is hier ook een drama. (wat zijn wij dan eigenlijk best wel verwend met ons internet thuis en telefoon)

5 thoughts on “4e dag

  1. Jullie zijn al lekker op weg! Prachtig dat weer…
    Ik ben net terug, maar krijg alweer zin! Over 7 weekjes op mijn nieuwe fietsje maar een klein rondje maken. Leuk om jullie verslagen te lezen! X Cilia

    1. Dat is een mooi vooruitzicht Cilia. Eentje met ondersteuning? Men kijkt hier verbaasd als je dat niet hebt. šŸ™‚

    1. Klopt Ria je kon hier helaas niet warm eten. Ja we nemen steeds wat mee. Stel je voor dat we geen winkel meer tegen komen. Het is daarmee hier niet zo dik bezaaid als bij ons.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *