3e dag

Vandaag beloofd het weer een mooie dag te worden, want het is nu al warm en dan is het nog maar 8:00 uur. De tent kan mooi drogen tijdens het eten.

9:00 uur vertrekken we ingesmeerd en al. En weer de wind mee en dat is mooi, want we hebben eerst een mooi recht stuk om te fietsen. 

Na een aantal kilometers het eerste gravelpad. Hiervoor werden we al gewaarschuwd door onze buurman. Hij fietste de route weer terug naar Emmen. Werd daar weer opgehaald door zijn vrouw.

Na ongeveer 2 km gravel ging de weg weer over op asfalt. Eigenlijk vonden wij het wel meevallen en waren benieuwd hoe de andere paden dan zouden zijn.

Uiteindelijk vielen die ook wel mee. Er zat wel afwisseling in de route, mooie maar ook wel saaie stukken. Over en langs de autowegen, hier moet je wel opletten want soms rijden ze je de spaken uit de wielen. 

Ik dacht dat wij in Nederland veel asbest hadden, maar hier is het nog veel erger volgens mij. Complete woningen zijn opgebouwd uit asbest. :-0

Wat verwacht je te horen als iemand je groet in Duitsland? In ieder geval geen “Moi”. Dat is wat ze hier allemaal zeggen als ze je groeten en dat is wel grappig. 

Na een tijdje fietsen komen we aan in Osten daar was een zweefveer te zien.

Hier even bij staan te kijken. En weer door, want we moeten nog een stukje.

Uiteindelijk komen we aan op de camping en overnachten vandaag in een “Hut”

Lekker luxe. Alleen is hier geen WiFi en zeer slecht bereik met de telefoon.

(102 km)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *