41e dag

De zon brandde al lekker op de tent vanmorgen. Dus hup korte broek aan. Tent op geruimd, ontbeten en weer op de fiets. Vandaag niet zover. We kunnen genieten van de omgeving, want we hoeven geen boot te halen vandaag.

Het fietst toch wel anders als het mooi weer is.

Na een tijdje komen we in een grote plaats om even boodschappen te doen, hier komen we aan de praat met een man die ook dezelfde route fietst als wij. We komen hem nog een paar keer tegen onderweg.

Staan ergens langs de kant nog even te genieten van het uitzicht en een broodje te eten, komt er een Caddy aan rijden en toetert en gelijk stoppen ze, stappen uit en komen naar ons toe lopen. Blijken het de mensen (Noren uit Oslo) te zijn welke we nu voor de 3e keer tegenkomen. Eerst al bij een ferry, daar hebben we ook met hun staan praten, later nog een keer toeterend op een brug in Saltstraumen en vandaag dus weer. Even later arriveert ook de 2e auto en we maken nog even een praatje. Maken een foto en ze moeten weer gaan om de boot in Andenes nog te halen.

Ook wij gaan weer verder.

Nieuwe uitdaging?

 

‘S avonds nog even vanaf de camping naar een meertje gelopen.

(67 km)

 

6 thoughts on “41e dag

 1. Hoi Gea en Peter, mooi dat jullie nu beetje het vakantiegevoel hebben: korte broek aan en lekker in de zon fietsen. Is ook te zien aan de blauwe lucht op de foto’s. En volgens voorspellingen blijft het nog paar dagen zo. Geniet ervan en op naar de laatste etappes. Succes nog.
  Willy

  1. Zo fijn om te lezen dat jullie eindelijk goed weer hebben!! Geniet ervan
   Prachtige foto’s, en leuk projectje, straks te volgen via ik vertrek???

 2. Eindelijk mooi weer, heerlijk!!!
  En fantastisch plaatjes, het daar zoooo mooi!
  En leuk dat je zoveel mensen leert kennen. Dat moet het echte vakantie gevoel zijn!
  Hoop dat het weer zo mooi blijft. Succes daar in het hoge Noorden.
  Liefs uit Kopenhagen

 3. Wat een fantastische fiets reis lijkt me Gea en Peter!
  Succes en hoop dat jullie volop genieten!
  Lieve groeten
  Christien

 4. Wat een fantastische foto’s weer, jaloersmakend. Maar jullie zeer gegund na alle barre omstandigheden. Wat een heerlijkheid om lekker weer te hebben, de wereld ziet er heel anders uit. Wens jullie Fijne fietsdagen met zonnig weer ???

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *