29e dag

Wat een dag!
Vanmorgen was het erg bewolkt en zag het er wel dreigend uit. Een harde wind en vandaag hadden we die vooral tegen. :-(.

Verder was de route niet zo geweldig, ging vooral over drukke en smalle wegen, waar ook best veel vrachtverkeer was. Zelfs moesten we een stukje over de snelweg.

Tjonge en die wind vandaag, Dit vernam je tijdens het klimmen, je kwam haast niet naar boven. Tijdens de afdaling  ging het net zo snel naar beneden als naar boven. De temperatuur is niet boven de 12 graden geweest vandaag.

Ik heb het idee dat ik na vandaag wel een 4de van mijn longinhoud kwijt ben geraakt aan al die smerige diesels hier tijdens de tocht over alleen maar autowegen.

In het dorpje voor de camping nog even de boodschappen gedaan voor vandaag en morgen en toen weer verder.
Kijk nog wat in het rond en wat zien ik daar??

Moeder met jong. Haha, dus kan ik het verhaal van gisteren wel weer intrekken. Dit maakte de hele dag weer goed.
(69km)

Tot de Noordkaap is het nog 1551 km vanaf waar we nu zitten. En daar hebben we nog 24 dagen voor om over te doen.
Dus we zitten op schema zeg maar.

 

 

2 thoughts on “29e dag

  1. Zo, weer helemaal bij gelezen. Het is soms wel een beproeving en natuurlijk ook een geweldig avontuur. Dat jullie die elanden zo mooi zagen is ook fantastisch. Heel veel succes en mooie momenten nog!
    Groeten van Henk, Roelie, Marissa en Andrina vanuit Ehrwald aan de voet vd Zugspitze. Daar gaan we morgenvroeg maar eens boven kijken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *