23e dag

Wat een avond. Ik zou even wassen kon nog mooi even voordat we gingen slapen. Wasmachine zou klaar zijn, kom ik daar alles uit en nog vol water. Gloeiende gloeiende. Nou ja gelukkig stond er nog een andere. Dus ik daar de was maar in gedaan, weer de kaart erin geen saldo meer voor de droger nou ja komt zo wel. Alles ingesteld wasmachine loopt tenminste er stroomde water in. Ik hoorde de motor wel lopen, maar zag geen trommel draaien. Hmm te veel was erin misschien, maar ja krijg die was er maar eens uit. Thuis gaat het makkelijk zet hem uit en wacht even en de deur kan open, deze niet dus. En nu? Dan maar op het programma leegpompen gezet en gewacht tot deze afgelopen was, en ja hoor ik kon de deur weer openen. Deel van de was eruit gehaald en weer aan gezet, nog steeds hetzelfde probleem. Ik maar naar de receptie kon nog net, want die sloot om 22:00 uur. Verhaal uitgelegd en men ging even mee, maar kwam er ook niet uit. Om een lang verhaal wat korter te maken uiteindelijk de 1e wasmachine weer gebruikt. Dan maar in 2 keer gewassen. Maar alles moest ook nog in de droger šŸ™ dus wekker maar gezet. Uiteindelijk was de was lekker droog en opgevouwen om 02:30. Ben toen maar lekker gaan slapen. Een voordeel het was nog net zo licht als om 22:00 uur :-).

08:00 uur ’s morgens scheen de zon, dus lekker de fris gewassen korte broek aan. Spullen gepakt en ontbeten willen we net weggaan gaat het weer regenen, nog even wachten het kon nog, want we zaten niet ver van de boot. Lange broek maar weer aan.

Het wordt een dagje boot en eiland hoppen. Zaten een paar steile klimmen in, maar was verder een mooie zonnige en rustige route, die eigenlijk best voorspoedig ging. We konden alle boten halen die we op de planning hadden staan. In Molde nog even langs de fietsenmaker een setje extra remblokken halen, want we hebben er inmiddels een setje versleten. Ā En toen hoe kan het ook anders begon het weer te regenen, nog een klein stukje naar de camping dus even geen regenkleding meer aan gedaan. Waren nog maar net bij de camping begon het toch te plenzen, gelukkig was dit van korte duur en regende het weer gewoon. Dus de tent blijft maar even waar die is. Het is hier nadat ik ingecheckt ben een drukte van jewelste net op tijd dus. En nu staat alles weer vol met campers, vooral campers de een nog groter dan de andere. Tenten geen enkele en ik geloof 2 caravans en veel hutten.
(65 km)

One thought on “23e dag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *