16e dag

Vanmorgen vroeg opgestaan 4:30, want we moeten nog even naar de boot fietsen. 4:55 zaten we op de fiets met een lunchpakket van het hotel. Omdat we niet konden ontbijten.

Bij de boot aangekomen moesten we nog even wachten voordat we naar binnen konden. We waren uiteindelijk 1e in de rij omdat er een andere hek open ging dan we hadden verwacht. Er waren maar een paar auto’s welke hier op de boot gingen des te meer voetgangers. We spraken nog even een vrouw die even een weekendje Bergen ging, omdat er een festival was en haar popidool kwam optreden (Robert Plant).

De boot meerde af en liep leeg zoveel auto’s en vrachtauto’s kwamen er uit, en toen mochten wij naar binnen. De fietsen vast gesjord en naar boven een stoel zoeken. Het tripje duurde 5:30 uur, was voor ons ook wel lang genoeg. Man wat wordt je lui van dat gehang je kunt beter fietsen.

Een luierdagje vandaag. In Bergen aangekomen door gefietst naar het hotel. We waren er vroeg dus onze kamer was nog niet klaar, wel konden we onze bagage in een ruimte stallen en de fietsen beneden in de kelder. Dus maar even de stad in de toerist uithangen. Na een tijdje weer terug naar het hotel en we konden naar de kamer. De spullen boven neer gelegd en nog maar even boodschappen doen in de supermarkt welke we bij de sightseeing hebben gevonden. Na het boodschappen doen nog even gegeten en weer terug naar het hotel hier nog even een koffie gehad en dan maar naar boven.

Morgen gaan we weer lekker fietsen richting Leirvag.

2 thoughts on “16e dag

  1. Relaxe dag voor jullie dus. De toerist uithangen is voor even ook wel leuk. En niet te vergeten, vroeg opgestaan en op tijd weer in de veren ?en de spiertjes een dagje rust is niet verkeerd.
    Jullie hebben nogal wat kilometers te gaan ????‍♂️??‍♀️

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *