Weer thuis

Oh nee toch niet.

Het online inchecken lukte al niet dus moesten we ons maar inchecken op het vliegveld.

Omdat we niet wisten hoelang het ging duren zijn we maar vroeg naar het vliegveld gegaan. We zaten om 07:30 uur in de metro. Naar het vliegveld was het ongeveer 1,5 uur. In het metro station afscheid van Liset genomen, want die moest de andere kant op met de metro.

Uit eindelijk op het vliegveld was het nog even zoeken voor de juiste balie, nadat we deze gevonden hadden konden we inchecken. Klein probleempje nog, ze kon onze vlucht vanaf  China naar Parijs wel boeken alleen de vlucht daarna niet. Dat moesten we maar even in Parijs doen.

Geen probleem we hadden daar dik 2 uur voor dus dat moet lukken, waar het niet dat we vanuit China een half uur later vertrokken. Hmm nog geen man overboord.

Toen we bijna bij Parijs waren werd er om geroepen dat men even langs kwam om wat insecticide o.i.d. te spuiten. Dit was in opdracht van de Franse regering. 😳

Maar ja als we dan ook nog wat langer er over vliegen en uiteindelijk maar een uurtje over hebben om een nieuwe boardingpass te halen en weer door de douane moesten werd het wel erg krap, maar met een beetje snelwandelen ging het lukken.

Na allerlei checks te hebben gehad kwamen we bij de laatste check. Moesten we eerst een boardingpass halen ergens beneden. Oké snel naar beneden daar stonden al meer mensen.

Hier werd ons verteld dat we niet meer konden inchecken want een half uur voor vertrek werd de gate gesloten. 😳 En nu?

 

Werd er ons verteld dat we de eerst volgende vlucht konden krijgen, nou ja dat zal wel over een uurtje of zo zijn, nee dit was de volgende morgen om 8:00 uur. Oei!!

Volgens de man achter de balie geen probleem er werd een hotel geregeld en vervoer van en naar het vliegveld. Er zat niets anders op.

Dus de bus maar opgezocht om naar het hotel te gaan. Daar aangekomen eerst maar even het thuisfront ingelicht dat het wat later wordt dat we thuis zijn. Op de hotelkamer het gekregen noodpakketje maar even uitgepakt.

Morgenvroeg stappen we op de eerste bus naar het vliegveld 5:10 uur.

One thought on “Weer thuis

  1. Gea vertelde vandaag van de “wij zijn op reis.nl”
    Leuk om te lezen. In een weekje hebben jullie toch weer veel gezien en meegemaakt.
    En voor de volgende keer toch maar Chinees leren😜😜

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *