8e Dag

Bantzenheim is niet zoveel te beleven. Dus maar weer vroeg op (8:00 uur) om met het ontbijt van 8:30 te beginnen. Dit was goed verzorgd er ontbrak eigenlijk niets. Om 9:30 klommen we weer op de fiets. Het was lekker weer en vandaag was het maar een klein stukje ongeveer 40 km naar Basel. Mooie route langs het water. Uiteindelijk bij de brug aangekomen van het 3 landenpunt.

Deze brug over en toen dachten we dat we er waren, maar nee we moesten nog even een stukje verder voor de grensovergang.

We hebben het gehaald een tocht van 8 dagen van Maastricht naar Basel met de nodige lekke banden mooie en soms zware momenten. Maar wel heel mooi om mee te maken. Nu op naar het hotel. Een Stay-Okay in Basel.

We waren natuurlijk wel een beetje vroeg bij het hotel, omdat het maar een stukje fietsen was. Geen probleem kamers waren al schoon en we konden de fietsen beneden in de kelder plaatsen. Nadat we de sleutel hadden gekregen eerst even weer douchen en dan de stad in. Het centrum is nog wel even een stukje van het hotel vandaan maar we hebben openbaar vervoer kaartjes gekregen van het hotel prima service.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *