4e Dag

Vanmorgen weer vroeg uit de veren, want we hebben weer een lange dag voor de boeg. Vandaag gaat de reis naar Chur 108 km. Het begon goed, maar na een tijdje begon het te regen en dat hield niet meer op. Dus kwamen kletsnat aan in onze hostel. Het leek allemaal een beetje onguur. Moesten inchecken in een café en daar zaten een paar gasten aan de bar welke tegen de dames beginnen te praten en vroegen of ze bleven slapen. Dan zagen ze de koptelefoons nog wel.?

Fietsen veilig gesteld achter een hek en toen naar de kamer. Daar alles uit gehangen om te drogen snel een douche gepakt en maar wat gaan eten. Kwamen hoe kan het ook anders weer bij een pizzeria terecht. Waar ook Justin Bieber heeft gegeten blijkbaar.

Na het nuttigen van heerlijke soep en een pizza voor 2 zijn we ons bed maar gaan opzoeken. Goed en wel in bed kwamen we er achter waarom die sound barriers aan het bed hingen?.

Beneden in de kelder was de disco en dat ging zo te keer dat wij op de 3e. verdieping er nog last van hadden en dat ging tot 3 uur door. Uiteindelijk wel in slaap gevallen, gelukkig konden we wat langer blijven liggen, want morgen gaan we maar 50 km fietsen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *