4e Dag

Vanuit Perl naar Courselle-Chaussy een stuk van 62 km. Moet te doen zijn. Na een heerlijk ontbijt zijn we vertrokken. De route was erg variabel met erg drukke wegen  en rustige dalen. Uiteindelijk aangekomen bij het hotel een oude watermolen van 1663 schitterend oud huis. De kamer was zeer bijzonder. Van de eigenaar een kopje koffie/ thee gekregen en waarna de dames gingen douchen. Wij gingen nog even verder fietsen om te kunnen pinnen, want we moesten contant betalen. Even gevraagd waar het was. Nou einde weg links over de bult dan naar beneden rechts en daar ergens kon je pinnen. Zo gezegd zo gedaan. Wij op weg. En het was me toch een klim. Niet 1 maar ook nog 2 en die moesten we ook nog weer terug. Tjonge we waren kapot toen we terug waren, dus eerst maar even snel gedoucht voordat we gingen eten. Omdat we vrij snel klaar waren met douchen konden we ook nog even 3 banden plakken, want ja ze waren toch weer lek gereden.

Het eten was een feest op zich. We begonnen met een eigengemaakte tapenade, daarna met een bordje geraspte wortel op blaadjes witlof met paté ,een plakje tomaat en rode ui. Na dit lekkere eten kregen we het hoofdgerecht. Aardappelpuree met stukjes rundvlees en plakje cake van ei, courgette en wortel. Daarna kregen we een kaasplankje en als laatste een eigen gemaakte ijscoupe van bramen en bosbessen. Heerlijk.

We aten samen met een jong Duits gezin. Was heel gezellig. Na dit feestelijke maal zijn we maar snel naat bed gegaan. Morgen weer een dag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *