27e dag

Alweer wat gaat het toch snel.

Vanmorgen was het wat bewolkt, maar droog dus konden lekker buiten eten en de tent droog inpakken. Ook was de wind gaan liggen. Dus lekker weer om te fietsen. 

Vandaag eerst naar Trondheim en daarna de ferry pakken naar Vanvikan, dan nog even 12 km fietsen en dan is er de camping in Hindrem. 

De weg er naar toe was mooi en lekker rustig het laatste stuk ging over een nieuw fietspad. Op dit fietspad kwamen we verschillende langlaufers tegen en ook wat meer fietsers met volle bepakking alleen gingen die de andere kant op. Ook zag Gea nog een vosje oversteken. 

In een van de voorsteden van Trondheim werden we staande gehouden door een Aziatische dame. Die vond het geweldig dat wij uit Nederland daar fietsten. Zij had familie in Helmond en daar was ze vorig jaar geweest. Dus er moest een foto gemaakt worden en dat zou ze dan op haar Facebook zetten. Gelukkig waren wij aardig undercover gekleed. Dus dat je ons daar tegenkomt is vrij klein. 🙂

In Trondheim aan gekomen dat was rond 11:00 uur eerst koffie gehaald met een broodje. Daarna zijn we de stad even wezen bekijken en wel mooie dingen gezien zoals dat niet alleen Amsterdam op palen is gebouwd, maar ook hier de oude binnenstad.

Ook lag hier in de haven weer een cruiseschip en al die toeristen liepen met hun gidsen door de stad. Wel een grappig gezicht een beetje het zwaan kleef aan idee.

Om 15:00 namen we de ferry naar de overkant om daar nog even een stukje te fietsen naar de camping. Op weg naar de camping begon het wat te sputteren, en toen we bij de camping aan kwamen was het weer droog en hebben we eerst maar even eten gemaakt. 

We hadden wel zin in wat, na het eten even afgewassen en toen de tent maar weer opgezet. Tijdens het opzetten van de tent begon het weer wat te druppen.

Ach we zitten droog.

Zo tent staat eerst douchen. Na het douchen nog even met de camping baas gesproken en natuurlijk even betaald. Groot is de camping niet er staan een paar caravans en 5 tal luxe huisjes voor 4 tot 6 personen en die had hij vanaf eind augustus tot oktober alweer verhuurd aan vissers. Het blijkt hier goed vissen te zijn en daar was de rest van de camping ook wel voor uitgerust. Speciale ruimtes voor het schoonmaken van de vis etc. Bij de receptie lag ook de wereld aan klimmateriaal. Blijken er ook nog zo’n 2000 klimmers langs te komen. Dat zou je dan ook weer niet zeggen als je de camping ziet. Haha

Vandaag was het wel een wat bewolkte dag 14 graden, maar wel lekker droog en bijna geen wind.

Terwijl ik dit zit te tikken begint het wel steeds harder te waaien of het lijkt zo doordat het hutje waar ik zit geen ramen en deuren meer heeft en er zitten overal kieren in. Nou ja dan maar de tent in.
(34km)

One thought on “27e dag

  1. Hoi Peter en Gea,

    En dan weer verder langs de 755 naar Kjerrinvika , bruggetje over en hop weer een fjordje verder….

    Wat een tocht…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *