We zijn er.

Gister eind van de middag de auto opgehaald. ‘S avonds de auto ingepakt en nog even een paar uurtjes slapen, want om 3 uur wilden we vertrekken.
Kwart over 2 ging de wekker. Toch nog als een blok geslapen. Wat moeten we nog doen hmm eigenlijk niets schoenen en jas aan en weg. Oh dan kan ik de wekker nog wel even verzetten.  Tien voor 3 zaten we in de auto te wachten op 1 persoon. Iedereen weet wel wie :-).

Naar de plek van ontmoeting gereden en daar even gewacht op de andere familie. Ook zij kwamen snel en konden we echt vertrekken.  3 uur 15 werkelijke vertrektijd.

De posities werden in genomen. GJ voorop dan Jos en als hekkensluiter wij. Het was goed weer om te rijden en de rit ging ook voorspoedig. De eerste stop in Duitsland ging de vorige keer niet goed helaas, toen hebben we er uiteindelijk meer dan 6 uur stil gestaan. Vandaag ging het goed totdat ik de auto startte en zag dat er maar 1 koplamp brandde. Dus deze eerst maar even vervangen voor een nieuwe, want half licht is ook niets.

Verder geen oponthoud gehad, was eigenlijk best rustig op de weg. Alleen het laatste stukje naar het dorp was het even wat drukker.

In het dorp aangekomen zijn we eerst even de skipassen gaan halen en een skiles regelen voor Rosan. Daarna door naar het huis spullen uitpakken en hop naar de skiverhuur om de spullen te halen en nog even wat boodschappen, want morgen is hier geen winkel open en ja we willen natuurlijk na een dag inspanning wel lekker eten.

Weer bij het huis aangekomen de boodschappen uitgeladen en door naar de “M” want hier beginnen we altijd mee als we aankomen. Lekker makkelijk. 🙂

Nog even een kopje koffie en dan lekker slapen. Morgen een drukke dag.

 

One thought on “We zijn er.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *