De laatste dag alweer

Vandaag de laatste dag.

Vanmorgen scheen de zon wel wat maar het waaide ook flink. Bij de gondel aangekomen zagen we dat er al 1 lift dicht was door de wind. Jesse melde ook al dat er ergens anders al een heel skigebied gesloten was door de wind. Het was ook al wat rustiger bij de lift viel ons op.

Maar boven aangekomen was de andere lift ook al weer open. Dus het viel mee. We gingen met elkaar eerst dezelfde kant op naar beneden de een wel wat sneller dan de ander maar dat geeft ook niet iedereen bepaalt zijn eigen tempo. We zien elkaar altijd wel ergens weer in een stube.

Net zoals vandaag, het is eigenlijk al bijna een traditie geworden dat we bij deze stube een kaiserschmarrn eten als afsluiter. Na het nuttigen van deze lekkernij zijn we weer uit elkaar gegaan de jongens gingen door naar Schladming Inge ging terug naar het huis, Gertjan en Lysanne gingen samen nog even een rondje maken net als Gea en Liset. Rosan en ik gingen ook nog even voor een laatste keer de bochtentechniek oefenen, voordat we ook naar het huis vertrokken.


Onze lift terug naar het huis.

Thuis aangekomen alle ski’s weer in de auto en terug naar Schladming om alles weer in te leveren en de jongens op te halen. Ook nog even de laatste boodschappen gedaan voor het eten en de terugreis. En ook nog even de auto’s af getankt.

Na weer een heerlijke maaltijd was er geen tijd meer voor een afsluitend spelletje 30 seconds, maar moesten er nog de laatste spullen in de tassen worden gedaan. Want ja daar is morgenvroeg geen tijd voor.
06:00 uur gaat de wekker weer en willen we om 07:00 uur in de auto zitten en vertrekken richting huis.

Wij willen een ieder bedanken voor de leuke reacties en hopen dat men het weer leuk vond om mee te lezen met onze belevenissen. Al waren deze voor de lezers niet echt heel spannend. 🙂

Maar hoop dat de foto’s toch een beetje de sfeer lieten zien.

Ik kan zeggen dat ik het weer een hele leuke en gezellige week met elkaar vond.

Op naar volgend jaar.

3 thoughts on “De laatste dag alweer

 1. Dag allemaal,
  Zo’n week vliegt dan ook weer om hè.
  Bedankt voor alle leuke verhalen, wij vonden de verhalen spannend genoeg hoor
  en erg leuk om te lezen elke avond. Prachtige foto’s ook elke keer 👍
  Fijn dat het zo’n gezellige week is geweest met elkaar.
  Een hele goede en veilige terugreis morgen 😘

 2. Een week is dan ook weer snel voorbij.
  Wij hebben het door jullie verhalen en foto’s ook een beetje wintersport gehad.
  Ook wij wensen jullie een voorspoedige thuisreis.
  W en R

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *