De eerste dag

Vanmorgen eerst de bus gehaald. Want we gaan een paar dagen naar Denemarken en wel naar Kopenhagen even op familie bezoek.
Samen met Opa en Oma zijn we vanmorgen om 9:45 uur vertrokken.
Eerst nog even via de bakker in Veendam om echte oranjekoek en suikerbrood mee te nemen. Dan denk je Veendam en oranjekoek? Nou dat zit zo. In Veendam zit ook een bakker Riedstra net als in Assen en hier hebben ze heerlijke oranjekoek. En in Veendam is hij maandags wel open en lag op de route vandaar :-). Eenmaal weer op de snelweg ging alles best wel
voorspoedig. Hier en daar wat rustig rijden maar geen noemenswaardige files. Om 16.00 uur waren we bij de boot en konden om 16.40 uur vertrekken.

Aan de overkant was het nog een kleine 170 km. Rond 19.30 waren we bij het hotel, hier eerst even ingecheckt, daarna doorgereden naar de familie. Daar de bus in de parkeerkelder gezet en daar komt ie denk ik de rest van de week ook niet meer weg.

Boven aangekomen eerst het huis bekeken en toen aangeschoven aan de maaltijd. Er waren 2 heerlijke pasta salades gemaakt.

De planning even doorgenomen wat we gaan doen de komende dagen en na een stukje heerlijke oranjekoek en een kop koffie zijn wij weer terug gelopen naar het hotel, want het is ook zo weer laat.

Op naar morgen.

One thought on “De eerste dag

  1. Leuke foto’s!
    Geniet lekker met elkaar van jullie weekje in Kopenhagen. Veel plezier hoor!

    Groetjes Wim, Jasmijn, Rosan en Diana

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *