4e Dag

4e Dag alweer tjonge wat gaat dat snel.

Na weer een heerlijk ontbijt, werd de jeugd ook nog verrast door wat lekkers voor op piste wat aan de deur hing.  Na deze verrassing zijn we met z’n allen vertrokken naar de lift.

Boven aangekomen hoefden we niet te wachten op de medecursisten, maar konden we lekker zelf ons gang gaan. Dus gelijk door naar de volgende lift. Boven op de berg splitste de groep zich in tweeën Jostein, Jesse, Stan en Huub gingen door naar de bruine 9 de favoriet van Gertjan. Wij gingen de andere kant op en zouden ons weer treffen onderaan de 9. Het was aardig rustig op de piste dus konden we de skils van Rosan nog even wat bijspijkeren. En ik moet zeggen het gaat best goed. En dat kan de rest ook beamen.

Helaas nog geen actiefoto van Stan. Die gaat net wat te hard en vloog mij net het beeld uit.

 

Bij de stube aangekomen was het nog even wachten op de waaghalzen. Toen ook zij er waren zijn we maar even binnen gaan zitten, want er stond een fris windje. Na de nodige koffie te hebben genuttigd zijn we weer verder gegaan.

In de middag begon het wat dicht te trekken en hier en daar viel er wat sneeuw. Op een gegeven moment gingen er al een paar naar huis en zijn wij even later ook terug gegaan.

Na een heerlijke douche zijn Gertjan, Jesse en ik weer naar de winkel gegaan om de aanvullingen van de maaltijd voor vanavond op te halen. Bij terugkomst zijn we direct begonnen met koken.

Zo’n skidag maakt hongerig. En dat was ook weer te zien aan de restjes die overbleven aan het eind :-0 (niets).

Na de maaltijd zijn we weer begonnen met het favoriete spel van Lysanne, alleen nu in een andere samenstelling. De heren tegen de dames, nou dat hebben we geweten en de buren ook 🙂

Morgen hebben de koks een vrije dag en gaan we uit eten. Ben benieuwd of iedereen dan ook zo laaiend enthousiast is. 🙂

4 thoughts on “4e Dag

 1. Zo te zien vermaken jullie je wel. Nog heel veel plezier de laatste dagen.
  de foto’s zien er goed uit alleen met je Stan nog zien te vangen.
  Groetjes W en R

 2. Leuk om jullie zo weer te volgen.
  Mooie actiefoto’s
  Gaat het skiën jou een beetje goed af, Peter? Geen rugklachten meer?

  Groetjes en liefs,
  Gert en Ria

 3. Hoi allen,

  Leuk om jullie te volgen, ziet er gezellig uit en ook het eten ziet er lekker uit. Gelukkig kan er elke dag worden geskied. De week vliegt voorbij en geniet morgen van de laatste dag.

  Veel plezier nog samen en alvast een goede en veilige terugreis.

  Groetjes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *