3e Dag

Ook vandaag begon de dag met mooi weer.

Eerst even weer goed ontbijten.

Om 08:45 stonden we buiten klaar om te vertrekken.

We moesten eerst nog even een skipas kopen voor Rosan, want vandaag gaat ze ook naar boven met de les.
Boven aan gekomen moesten we nog even wachten totdat iedereen van de les er was. We hadden afgesproken dat we in de pauze elkaar zouden treffen buiten op het terras. Maar het was toch wel een beetje fris geworden om buiten te zitten.

Intussen was Rosan terug van de les en zijn wij ook naar het restaurantje gegaan waar de rest ook was. Na wat te hebben genuttigd zijn we vertrokken naar de andere kant van de berg.

Het skiën gaat Rosan goed af. Uiteindelijk zijn we terug gegaan naar het huis. We moesten nog even weer de nodige boodschappen doen en iedereen kon zich dan even weer douchen.

Na de boodschappen zijn Gertjan en ik weer begonnen met het bereiden van de maaltijd. Het is natuurlijk altijd weer de vraag of het goed in de smaak valt. Maar net als gisteren hebben wij het idee dat er na een dag veel skiën en buiten zijn alles wel smaakt. 🙂

Na het eten hebben we nog even weer het favoriete spelletje van Lysanne gespeeld 30seconds. En weer konden we de lachspieren niet bedwingen.

Morgen gaan we voor het eerst met z’n allen op pad. Dat is wel het leukst. De weerberichten zijn voor morgen iets minder, wat bewolkt en waarschijnlijk aan het eind van de dag wat sneeuw.

Dit is ook wel nodig, want het begint hier en daar toch wel wat ijzig te worden.

3 thoughts on “3e Dag

  1. Ja, wij zijn er ook weer bij. Zo te zien zou je ook zo zo’n reisje willen maken.
    Het ziet er goed uit en heel veel plezier allemaal.
    Wolter en Regina

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *