2e Dag

Ook vandaag zou het weer mooi weer worden. Dus besloten we om maar niet te veel kleren aan te doen anders werd het wel heel erg warm.

We waren mooi op tijd klaar om te vertrekken naar de piste. Dit keer niet met de auto. Dat was eigenlijk alleen de eerste keer de rest van de week staat hij mooi stil. De skischoenen aan
en dan een stukje lopen. Na ongeveer honderd meter konden de ski’s onder en dan een stukje naar beneden glijden voordat we bij de gondel zijn.

Eerst Rosan bij de groep achter gelaten en wij zijn verder omhoog gegaan met de gondel, daarna nog een lift en we waren op de top.

De eerste afdaling was prachtig, mooi in de zon. Huub ging een andere kant op en we zouden hem weer onderaan treffen. De andere groep was al weer eerder vertrokken vanmorgen en zaten ergens anders even te genieten van het zonnetje.

Na een tijdje zijn we weer naar beneden gegaan, omdat de les bijna afliep. Tijdens de afdaling zagen we de andere groep ook zitten en spraken we af dat we na de lunch naar boven zouden komen.

Maar ja het enige nadeel van het mooie weer is ook dat de sneeuwkwaliteit wel weer minder wordt. En dat was wel te vernemen en te zien, want om de haverklap viel er iemand.

Tijdens onze lunch zagen we ook iemand op het eind van de piste liggen en even later lande er al een traumaheli.

Na een tijdje zijn we ook weer terug gegaan. We moesten nog wat boodschappen doen voor het eten en voor het ontbijt en dachten dat kan dan mooi voor de drukte aan.

Nou dat hebben er blijkbaar meer gedacht en het was me toch een partij druk in de supermarkt. 🙂
Zo de boodschappen zijn binnen, nog even langs de Pizzeria om te bespreken voor donderdag en dan naar huis om te beginnen met koken.

Vandaag staat de Scaloppa alla gorgonzola op het menu en dat heeft een beetje voorbereiding nodig.
Om 19:00 kon iedereen aanschuiven voor het eten. En gezien de snelheid dat het op was ondanks dat het best een hoeveelheid was. Het was voor Gertjan en mij weer een teken dat het goed gesmaakt had.

Na het eten is er nog even een spelletje gespeeld en hier werden de lachspieren aardig gekieteld.

Al met al weer een geslaagde dag.

One thought on “2e Dag

  1. Dag allemaal,
    Wat leuk om elke dag jullie belevenissen in de blog te lezen en wat een mooie foto’s!
    Het ziet er erg gezellig uit, fijn dat jullie zo genieten.
    Veel plezier nog hoor!
    Groetjes Wim, Jasmijn en Diana

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *