1e Dag

Om 08:00 uur ging de wekker.

Na een nacht goed slapen waren we er helemaal klaar voor.

Eerst even de broodjes in de oven en dan lekker ontbijten. Nog even de laatste spullen pakken en dan door naar de piste. Rosan gaat in de les dus we moesten zorgen dat ze er om 10:00 is.
Huub is met haar mee gegaan en de rest ging met mij mee in de auto verder om hem te parkeren. Daar alle spullen eruit schoenen aan en door naar de lift.

Het beloofd een mooie dag te worden.

Nadat we weggestuurd worden door de skilerares van Rosan zijn Gea en ik ook vertrokken naar boven. De rest was al druk bezig met de afdalingen en spraken af om tegen 12:30 weer beneden te zijn, want dan is Rosan klaar met de les en dan kunnen we samen even wat eten. Na de pauze bleef Huub samen met Rosan beneden en zijn wij met z’n allen naar boven gegaan en zorgden dat we om 15:30 beneden zijn zodat Huub nog een keer met de jongens naar boven kon en wij zijn dan naar de auto gegaan terug naar het huis.

Na een kopje koffie of thee zijn de eersten zich gaan douchen en zij Gertjan en ik begonnen met koken.
Om goed 19:00 zaten we met z’n allen aan de tafel om te eten en dit smaakte weer goed.

Na het eten nog even een kopje koffie of thee en dan lekker naar bed. Iedereen is toch ook wel wat rozig na zo’n hele dag lekker buiten bezig te zijn geweest.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *